SE FILMEN TIL MADE IN ITALY

Giovanna driver et fritidshjem i et fattigt hjørne af Napoli – midt i mafialand. Hun kæmper for at lære de unge andre værdier, end dem som det magtfulde forbrydersyndikat forfægter. Da en enlig kvinde og hendes datter flytter til kvarteret, går det snart op for Giovanna, at den fraværende mand er medlem af Camorraen. Dilemmaet er svært: Skal hun bortdømme barnet på grund af forældrenes handlinger – eller udvise tolerance og åbenhed – og dermed åbne sit hjem for mafiaen?

TRAILER:

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: