SE FILMEN TIL MADE IN ITALY

Teo er en mand på flugt. På flugt fra sin fortid, fra sin familie og fra kvinderne, hvis senge han sniger sig ud af ved første dagslys. Arbejdet på et trendy reklamebureau er det eneste, han virkelig elsker, og han holder aldrig fri. Tablets og mobiltelefoner er hans vigtigste bånd til verden, men så møder han Emma. Hun har været blind siden hun var 16, men det har ikke forhindret hende i at uddanne sig som osteopat og opretholde et selvstændigt liv. Teo forføres af hendes stemme og inviterer hende på en date, men hun er ikke til fals for smiger…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: