SE FILMEN TIL MADE IN ITALY

Giuseppe er præst og kommer fra den syditalienske region Campania. Han har tidligere været missionær i Afrika, og arbejder nu i et lille stift i Rom. Grundet en troskrise beder han biskoppen om at blive overført til sin hjemregion nær Napoli. Giuseppe skal overtage pladsen fra byens sognepræst Don Antonio, som nyder stor respekt, ikke mindst fordi han kæmper mod den lokale forurening fra ulovlig nedgravning af giftigt affald. Giuseppe giver sig straks i lag med at hjælpe lokalsamfundet – lige indtil han opdager, hvor galt det faktisk står til. Giuseppe følger frygtløst sin tro, men uanset hans vedholdenhed og store mod står han overfor en ualmindelig barsk virkelighed.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: