SE FILMEN TIL MADE IN ITALY

Årets mest bizarre italienske komedie handler om neurokirurgen Andrea (Pierfrancesco Favino) og hans hustru, studieværten Sofia (Kasia Smutniak), der begge er workaholics. Ægteskabet vakler noget, men så sker der noget. Andrea udfører eksperimenter på den menneskelige hjerne, og efter et løbsk tankeoverføringseksperiment bytter parret helt bogstaveligt kroppe! Pludselig at skulle gå i partnerens sko åbner heldigvis også for indsigter, der kommer ægteskabet til gode og giver grobund for et genopfrisket kærlighedsliv.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: