PREMIERE DEN 21. JUNI

Kim Bodnia spiller en såre vigtig rolle i dette finsk-danske kærlighedsdrama, hvor han i tilgift får demonstreret en musikalitet, vi ikke tidligere har oplevet fra hans side. Den berømte violinist Karin Nordström slår sin hånd i en bilulykke, og pludselig er hun ikke længere i stand til at gøre det, som hele hendes liv har handlet om. Hun forsøger sig som underviser og forelsker sig hurtigt i den 20 år yngre elev Antti. Umiddelbart passer de ikke sammen, men de har begge stor passion for musikken, og måske kan violinistens drømme stadig indfries. Alt dette leder dem til København, hvor filmens mest dramatiske scener udspilles.

Instruktør: Paavo Westerberg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: