Francis Kéré: An Architect Between

Scroll down to content

SE FILMEN I GRAND TEATRET I DAG KL. 17

‘Glenn Murcutt – Spirit of Place’ portrætterer Australiens verdensstjerne, der har valgt aldrig at bygge uden for sit hjemland. Murcutts fortsæt er at skabe værker, der passer perfekt til deres omgivelser. Dokumentaren følger den 80-årige mester, mens han designer sit største projekt – en moské i Melbourne. ‘Francis Kéré – An Architect’ Between følger den burkina-fasiske arkitekt Francis Kéré, der designede Londons Serpentine-Pavilion sidste år. Kéré er verdenskendt for projekter, der kombinerer lavteknologisk håndværk og avanceret design i samarbejde med lokale samarbejdspartnere. Filmen viser arkitekten mellem Burkina Faso og Tyskland, hvor han arbejder på et ‘community performance centre’ for syriske flygtninge.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: