Samurai Architect: Tadao Ando

Scroll down to content

SE FILMEN I DAG KL. 14:20 I GRAND TEATRET

Tadao Andos nedtonede, minimalistiske arkitektur er en kilde til inspiration for mange. Selvom han ikke er formelt uddannet som arkitekt, uddeler han råd til håbefulde arkitektspirer som en boksetræner: Fortsæt med at træne dine kreative muskler og begynd med at designe møblerne. I filmen deler Ando sin kærlighed til materialet beton og de erfaringer, han mener, at en bygning bør fremkalde. Han diskuterer en række af ikonerne i sit vidtstrakte oeuvre såsom The Row House, The Church of Light of Light og Benetton’s Fabrica. Alt i alt en bemærkelsesværdig film fra Shigenori Mizuno og Yu Nakamura om en bemærkelsesværdig arkitekt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: