SE FILMEN I GRAND TEATRET KL. 19 I DAG

Mens hans fremmedgjorte far ligger i koma, er koreansk-fødte Jin tvunget til at opholde sig i Columbus, Indiana, kendt for sine mange modernistiske bygninger. Her opstår et venskab melle Jin og arkitektur-elskeren Casey, en ung kvinde fra det lokale bibliotek. Casey lever en skyggetilværelse og passer sin stofmisbrugende mor frem for at forfølge sine egne drømme. Sammen tager det umage par på opdagelsesrejse i Columbus mangfoldige modernisme. Med sin atmosfæriske stil og smukke tableauer indfletter Kogonadas spillefilmsdebut elegant byens arkitekturarv i historien. Columbus er en lyrisk meditation over åndelig rummelighed – og det at høre til og være menneske i dag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: