PREMIERE DEN 24. MAJ

Duoen bag ‘De urørlige’ er tilbage. I denne ombæring går de til bryllup i en varm og smittende morsom hyldest til livet, kærligheden og kaosset derimellem. For brud og brudgom er det den vigtigste dag i deres liv. Men for cateringleverandøren Max, fotografen Guy og entertaineren James er det bare en aften som alle andre. Åstedet er et ekstravagant slot udenfor Paris. Fra morgenstunden til næste dags solopgang følger vi en bryllupsfest, som den opleves af brudeparret, familien, tidligere og kommende elskere – og alle dem, der sætter festen i scene. Som man kunne forvente, går meget lidt efter planen, og kedeligt er det ikke.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: