PREMIERE DEN 31. MAJ

Wes Anderson er tilbage i stop motion-formen, som han så fornemt udfoldede i ’Fantastic Mr. Fox’, men egentlig falder ‘Isle of Dogs’ mest i tråd med den ligeledes intrikate ‘The Grand Budapest Hotel’. Her er universet imidlertid japansk – til fingerspidserne. Historien handler i al korthed om en borgmester, der deporterer byens hunde til en øde ø, da de angiveligt skulle være ramt af en smitsom sygdom. Edward Norton, Bill Murray og Scarlett Johansson hører til de celebre navne, der lægger stemme til finurlighederne – med salig Akira Kurosawa og Hayao Miyazaki som væsentlige inspirationskilder.

TRAILER:

KLIP FRA FILMEN:

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: