PREMIERE DEN 24. MAJ

Anders Hvidegaard gennemspiller sin egen historie i Samuel Collardeys betagende smukke hybrid, der i spillefilmsform udfolder en såre sand historie. Og den udspiller sig i fiskerlejet Tiniteqilaaq, hvis 80 indbyggere lever isoleret fra omverdenen ti måneder om året. Hertil ankommer Anders, en stout jyde, der både udfordres i klasseværelset, hvor han skal bibringe de obsternasige børn kundskaber, og blandt det lille samfunds voksne, som ikke lader sig imponere af en dansk tilflytter. Anders lader sig dog ikke kyse, og langsomt kryber han under huden på det grønlandske sindelag og får også knyttet venskabsbånd undervejs.

TRAILERS:

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: