PREMIERE DEN 8. AUGUST

Europa er, og har altid været en rejsende surfersdrøm. Vildt varierede kystlinjer, nysgerrige kulturer og perfekte bølger: en fornærmende blanding for de hårdføre sjæle, der først udforskede den gamle verden for surf og eventyr. Det, der skete, var en årlig vinterpilegrimsrejse fra det bittere nord til det solbelyste syd. En søgen efter perfekte bølger og livsændrende oplevelser på det mest kulturelt forskellige kontinent på planeten. 50 år senere deltager vi i en ny generation af europæiske surfere, da de sporer de banebrydende fås trin, som først tacklede Europas bølger og skabte en ekstraordinær surf scene.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: