PREMIERE DEN 14. JUNI

‘Vi ses deroppe’ er en storstilet filmatisering af Pierre Lemaitres mageløse bestseller (og Goncourt-vinder), der åbner i Frankrig i november 1918 – få dage før Første Verdenskrigs afslutning. Her kæmper de to soldaterkammerater Albert (Albert Dupontel) og Édouard (Nahuel Perez Biscayart fra ‘120 slag i minuttet’) for deres liv på slagmarken med kuglerne flyvendee om ørerne og på sammenbruddets rand. Begge overlever på mirakuløs vis krigens rædsler, men ikke uden ar på sjælen, og snart må de hutle sig gennem dagligdagen i et Paris, som stadig slikker sårene efter den grusomme krig. Albert har intet tilbage, og Édouard, der har vendt sin familie ryggen, dulmer smerterne med et stigende misbrug af morfin. Begge drømmer om et bedre liv og nærer ikke mindst et dybtfølt ønske om retfærdighed og hævn – noget der snart får dem til at udtænke et svindelnummer af gigantiske proportioner. Et svindelnummer som vil sætte landet på den anden ende, hvis det opdages.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: