PREMIERE DEN 28. JUNI

‘Hereditary’ tog Sundance med bukserne nede. Ari Asters debut er et foruroligende familiedrama, der hen ad vejen bliver så uhyggeligt, at filmen fra flere hold er blevet kaldt for vor tids svar på ‘Eksorcisten’. Toni Collette leverer en sand tour de force som Annie, hvis familie oplever mystiske ting efter hendes mors død. Til sin rædsel finder Annie ud af, at matriarken gemte på en forfærdelig familiehemmelighed, som nu er gået i arv til hende selv og datteren Charlie. Imens forsøger Annies husbond (spillet af Gabriel Byrne) at bevare fatningen. Det bliver svært – også for publikum!

HOVEDTRAILER:

FEATURETTE:

SPOT:

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: