VISES TIL NORSK-SVENSKE FILMDAGE

Johannes Nyholm, som gæstede festivalen sidste år med ’Kæmpen’, er tilbage med et kortfilms-potpourri, som vil noget. ’Dockpojken’ (2008) er en mockumentary om filmmagerens arbejde med en film om en lille lerfigur, han kalder Dockpojken. ’Drömmar från skogen’ (2009) er et skyggespil om kærlighed og sorg. De medvirkende er pigen, fuglen og døden. ’Las Palmas’ (2011) skildrer en midaldrende kvinde, som tager på charterferie og forsøger at få nye venner og have det sjovt. Rollen spilles af en ét-årig pige! ’Las Palmas’ blev Johannes Nyholms internationale gennembrud, og filmens trailer er blevet set næsten 20 millioner gange på YouTube. I den efterfølgende Q&A vil Johannes også vise klip fra sin kommende spillefilm ’Koko-di Koko-da’.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: