PREMIERE DEN 26. JULI

‘Beast’ er em berusende og fascinerende britisk thriller om et isoleret lille øsamfund, hvor den unge kvinde Moll forelsker sig i den gådefulde outsider Pascal. Pascal hjælper hende med at bryde fri af hendes undertrykkende familie, men da han pludselig mistænkes for en række brutale mord, må Moll vælge, om hun vil stå ved Pascals side og forsvare ham, eller om hun vil vende ham ryggen. ‘Beast’ er spækket med mordgåder, fantastiske billeder og fremragende skuespil.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: