SE FILMEN TIL NORSK-SVENSKE FILMDAGE

‘Skyggenes dal’ udspiller sig et sted i en lille bygd på Vestlandet i Norge. Drengen Aslak og hans mor Astrid oplever en tragedie, som Aslak ikke helt kan forstå, og som Astrid har svært ved at håndtere. I sin søgen efter svar vover Aslak sig ind i den mørke skov på fjeldet, som hans mor ellers har advaret ham imod. Men alt det, som sker, er blot noget, der udspiller sig i drengens fantasi – eller er det ægte, skinbarlig virkelighed? Jonas Matzow Gulbrandsens imponerende debut, som udspiller sig i et realistisk univers med eventyrlige, gotiske undertoner, havde verdenspremiere på den internationale filmfestival i Toronto, hvor den lagde kritikerne ned.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: