SE FILMEN TIL NORSK-SVENSKE FILMDAGE

Axel Peterséns fremragende ’Avalon’ (2011) kunne også ses i danske biografer. Nu er han og fotograf Måns Månsson tilbage med en balstyrig opsang til vores forslugne samtid. Léonore Ekstrand spiller Nojet, som vender hjem til Stockholm efter 25 år på den spanske solkyst. Hun har arvet en mildt sagt problemfyldt ejendom fra sin fra sin afdøde far, og herfra eskalerer historien ellers med lystige indblik i den løbske boligejendom og den 68-årige ejerske på friløb blandt de intetanende beboere, som hun går i clinch med på alle tænkelige (og utænkelige) måder. ’Toppen av ingenting’ deltog i konkurrence på dette års Berlin festival.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: