PREMIERE DEN 11. OKTOBER

Den Oscar®-vindende instruktør Damien Chazelle, som stod bag det prisvindende superhit ”La La Land”, instruerer Ryan Gosling i Universal Pictures’ ”First Man”. Det er den medrivende historie om NASAs mission for at lande den første mand på månen med fokus på Neil Armstrong og årerne 1961-1969. Det er en stærk førstehåndberetning, baseret på James R. Hansens bog, og filmen viser de omkostninger en af historiens farligste missioner havde for Armstrong og USA.

Manuskriptet er skrevet af Oscar®-vinderen Josh Singer (”Spotlight”) og produceret af Wyck Godfrey og Marty Bowen (”The Twilight Saga”, ”The Fault in Our Stars”) og deres produktionsselskab Temple Hill Entertainment sammen med Chazelle and Gosling. Isaac Klausner (“The Fault in Our Stars”) er executive producer. Amblin Entertainment medfinansierer.

TRAILERS:

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: