PREMIERE DEN 5. JULI

Danske Anders Walter har fået en imponerende start på sin karriere. Først vandt han en Oscar for sin kortfilm ‘Helium’, og nu er han så klar med sin første spillefilm. ‘I Kill Giants’ fik en begejstret modtagelse ved verdenspremieren på Toronto Film Festival, hvor den blev sammenlignet med ‘Pans labyrint’ og ‘Where the Wild Things Are’. Med blændende dramatisk og visuel sikkerhed lader Walter de indre og ydre verdener smelte sammen for nørden Barbara (Madison Wolfe). Hun mobbes i skolen, negligeres i familien og søger følgelig tilflugt i sin egen fantasiverden, hvor hun tager kampen op med både dæmoner og kæmper.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: