SE FILMEN PÅ CPH PIX

Debra Granik, der stod bag Bodilvinderen ‘Winter’s Bone’, vender tilbage med en lige så stilfærdigt stærk og uafrystelig skildring af white poor America i ‘Leave No Trace’. Enkemanden og krigsveteranen Will lever i skjul for myndigheder og alle andre med sin teenagedatter Thomasin i en lille nationalpark udenfor Portland, hvor de samler regnvand, plukker svampe og forsøger at gøre sig så usynlige som muligt. Han skyer i sin posttraumatiske stress omverden, mens hun længes efter den. På overfladen et enkelt dilemma, men i Graniks sikre hånd får det en følelsesmæssig dybde og oprigtighed, der vokser på os hele vejen. Will og Tom spilles fremragende af Ben Foster og 17-årige Thomasin McKenzie, og billederne er magiske. Filmen er ikke i dansk distribution, så fang den her.

TRAILER:

SOUNDTRACK:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: