SE FILMEN PÅ CPH PIX

Virkelighed og westernmytologi smelter sømløst sammen i Chloé Zhaos ‘The Rider’, der skildrer livet i et indianerreservat i South Dakota. Her pakker rodeorytteren Brady bærerposer i et supermarked. På vej mod en lovende karriere kom han alvorligt til skade. Nu vil det være med livet som indsats, hvis han sætter sig i sadlen igen, men når heste og livet i arenaen er hele ens liv, karriere og identitet, er det svært at acceptere. I ulmende varme farver og elegante billeder fanger Zhao den hendøende westernverden, og med usentimental empati tegner hun et næsten poetisk portræt af Brady, som må tage afsked med samme. De medvirkende er i øvrigt alle amatører, der spiller roller, bygget over deres eget liv, og de gør det fantastisk i denne helt unikke film, som har begejstret i både Cannes, Toronto, Sundance og Rotterdam.

TRAILER:

SPOTIFY:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: