SE FILMEN PÅ CPH PIX

Efter at have ødelagt sin karriere ved at brænde det afgørende straffespark i VM-finalen, beslutter den godtroende Diamantino (eller er det Ronaldo?) at adoptere en lille flygtningedreng, som desværre for ham viser sig at være en forklædt voksen – og kvindelig – hemmelig agent, der efterforsker fodboldspillerens skattely. Og det er alt sammen kun starten på denne gale vinderfilm fra Critics Week i Cannes. Et singulært overflødighedshorn af bizarre handlingstråde, sort humor og kitchet politisk satire, der aldrig bukker under for kynisk ironi. Flygtningekrise EU-skepsis, hundehvalpe, superskurke, gensplejsning og flydende kønsroller – Diamentino har det hele. Et godt råd herfra: Stil ikke for mange spørgsmål, men gør i stedet som filmens lyksaligt uvidende hovedkarakter og lad dig rive med af feberdrømmen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: