SE FILMEN I GRAND HJEMMEBIO

‘Kaptajnen’ udspiller sig i de sidste uger af Anden Verdenskrig og er baseret på virkelige hændelser, men den rystende historie har alt for mange nutidige og universelle paralleller. Den handler om en 21-årig tysk desertør, som udgiver sig for at være officer, men rollen vokser på ham, mens han vender sin egen frygt og vrede først mod de andre soldater og i sidste ende alle. Filmen, der er optaget i skærende skarpe s/h-billeder og har et markant rystende lydspor, er noget af det stærkeste siden ‘Gå og se’. Den er voldsom og til tider ubehagelig, men den er også tankevækkende og nervepirrende.

Instrueret af Robert Schwentke.

TRAILER:

SOUNDTRACK:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: