SE FILMEN PÅ CPH PIX

Her er et staldtip: Maggie Gyllenhaal bliver Oscarnomineret for sin rolle som børnhavelæreren Lisa, der trives bedre hos sine 5-årige vildbasser end hos sin altandet ægtemand, men savner lidt poesi i tilværelsen. Det finder hun bogstavelig talt, da en lille dreng i klasseværelset en dag fremsiger et digt fra sit eget hjerte. Talentet er uomtvisteligt, Lisa er sikker på, hun står med en ny Mozart, men drengens familie reagerer med mistro. Jo mere, hun presser på, jo mere lukker omgivelserne ned, og jo mere desperat bliver Lisa for at bære talentet frem. Sara Colangelo, der vandt instruktørprisen i Sundance, fortæller sin karakterbårne historie med masser af varme og en støt stigende spænding. Fuld af psykologisk dybde og konstante overraskelser. Og en helt forrygende tour de force af Gyllenhaal.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: