SE FILMEN PÅ CPH PIX

Åh ja, ferie. Pedro og Eva tjekker ind på all-inclusive resortet Vistamar, hvis nye amerikanske manager (R.J. Mitte fra ‘Breaking Bad’) lover guld og grønne golfbaner. Desværre er deres luksuslejlighed blevet dobbeltbooket, så de må dele den med en særdeles udadvendt familie med fire børn. Inden de har pakket ud ligner ferieparadiset allerede et rendyrket helvede, mens stakkels Pedro begynder at se lyserøde flamingoer og sammensværgelser overalt. Måske med god grund for mexicanske Sebastián Hofmann lokker os med tør, rå humor og gennemført Lalandia-æstetik ind i et mikrokosmos, hvor intet er helt, hvad det synes, og hvor både gæster og personale synes at miste deres forstand i jagten på falsk lykke og merprofit. Enjoy your stay! Obs: Første visning er med mexicansk middag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: