PREMIERE DEN 10. JANUAR 2019

Michael Noer er en mand, der ikke bryder sig om at gentage sig selv. Bedst som man troede, at her var Nicholas Winding Refns nye urbane arvtager, med den hårdtslående debut ‘R’ og den lige så adrenalinpumpende opfølger ‘Nordvest’, så skiftede han straks spor med alzheimer-dramaet ‘Nøgle hus spejl’. Herefter drog han til Hollywood og genindspillede fangeflugt-klassikeren ‘Papillon’, og i hans seneste film er der i høj grad også tale om noget af et gearskift. ‘Før frosten’, som ankommer dugfrisk fra Toronto Film Festival, er et dansk periodedrama, ligeså furet og vejrbidt som hovedrolleindehaveren Jesper Christensens insisterende ansigt. Han spiller bonden Jens, der står overfor en hård vinter og et endnu hårdere valg, da han bliver tvunget til at gifte datteren bort, hvis familien skal overleve.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: