SE FILMEN TIL CPH PIX

En af de gedigne overraskelser på Sundance i år var Jordana Spiros historie om 18-årige Angel, der sparkes ud af ungdomsfængslet med en død mobiltelefon og kulsorte fremtidsudsigter. Tilbage på gaden, hvor hun endte, da lillesøsteren kom i familiepleje, mens deres far – som myrdede deres mor – gik fri og begyndte et helt nyt liv. Overbevist om at hun ikke har noget at miste, tager Angel ud for finde samme far, rette op på uretfærdigheden og få ro i sindet. Spiro, der er bedst kendt som skuespiller, bla. i Netflix-serien ‘Ozark’, debuterer som instruktør med et overbevisende drama, der stikker dybere end de fleste coming-of-age-fortællinger. Og som med usentimental oprigtighed og filmisk poesi viser os, at håb og kærlighed eksisterer selv i de mørkeste tider.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: