SE FILMEN TIL CPH PIX

Den franske skuespiller Jean Dujardin, der velfortjent vandt en Oscar for ‘The Artist’, har en old-school udstråling og charme, som ikke altid passer dagens film. Men den skønt skøre instruktør-duo Deléphine og Kervern giver ham her den bedste rolle siden Oscaren. Den tragikomiske Jacques er stjernen i sin egen verden, en mand fuld af fantastiske ideer, som bare er virkelig dårlige. Han er hele tiden på farten, væk fra den seneste katastrofe, og derfor ender han hos sin søster, der driver et herberg for hjemløse. Her finder han på sin bedste idé til dato. Han vil gøre alle de fattige lykkelige ved at tilbyde dem billige plastikoperationer. På trods af sine absurde indslag er filmen fuld af kærlighed til sine skæve eksistenser, og selv Jacques har et hjerte – et sted.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: