SE FILMEN TIL CPH PIX

Angola, 1975. Borgerkrigen raser og er ved at flå landet over. Old school-journalisten Ryszard Kapuscinski er i marken for at rapportere fra kaos. Med en flaske whisky, en pakke cigaretter og en transportabel skrivemaskine som sin eneste bagage trodser han alle advarsler, og rejser ned gennem landet for at interviewe den mytiske oprørsleder Farrusco. Den animerede filmatisering af Kapuscinskis legandariske bog ‘Another Day of Life’ tager os med i sidevognen på det Hemingway’ske eventyr, som filmen gengiver i virtuos animation og i nogle enkelte og velvalgte dokumentariske klip med Kapuscinskis venner. Den kvindelige guerilla Carlotta, der redder hans liv på et hængende hår, står som et monument over kampen for frihed. En film i familie med nyklassikeren ‘Waltz with Bashir’.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: