SE FILMEN TIL CPH PIX

Insekterne sværmer, de tunge sommerfarver synes næsten fordærvede på lærredet og verdens ende kunne allerede være indtruffet. Der er intet forsonende over Lucrecia Martels skildring af kolonitiden i Latinamerika, men hold nu op hvor er det en frustrerende, fængslende og smittende feberdrøm. Den arrogante Don Diego de Zama er blevet udstationeret i en lille kolonial flække langt fra europæisk civilisation og venter kun på at komme hjem. Men afløsningen udebliver og til sidste melder Zama sig i frustration til en farefuld og meningsløs ekspedition. ‘Zama’ afspejler nærmest fysisk sin hovedperson. Og i takt med at den opstyltede, falske adelsmand går i opløsning, gør billeder, lyd og fortælling det samme – kulminerende i vilde widescreen billeder af hallucinatorisk pragt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: