SE FILMEN TIL CPH PIX

Selvom transkønnede unægtelig fortsat er et meget kontroversielt emne for mange, så er antagonisten i ‘Girl’ ikke onde forældre eller et samfund, der ikke kan rumme teenageren Lara. Født som en dreng, men i hormonbehandling for at blive en kvinde, er hun omgivet af en yderst forstående far og hjælpsomme psykologer, der behandler hende efter hendes egen selvopfattelse: Som en ung kvinde. Men Lara er utålmodig efter at blive sig selv. Selv om hun gør alt for at skjule det, har hun en krop som en ung mand, hvilket begrænser hendes enorme ambitioner som ballerina. Det bliver knugende ubehageligt at føle Laras eksistentielle frustration, der driver hende til at overgå vores værste anelser. I hendes forsøg på at accelerere transformationen overføres vores frygt til selve kameraet, der kun meget modvilligt følger hende hele vejen ind i rædslen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: