SE FILMEN PÅ CPH PIX

Hvor godt kender vi dem, vi elsker? Det spørgsmål trænger sig på med ubehagelig kraft i ‘Blind Spot’ – svenske Tuva Novotnys (også kendt som skuespiller) usædvanligt modige og selvsikre instruktørdebut. Eftersom ‘Blind Spot’ er filmet som et one-take, der kompromisløst følger en teenagepige og hendes forældre i løbet af halvanden time, formår Novotny at vække stor empati. Vi oplever, at barrieren mellem fiktionen, der udspiller sig på lærredet, og os selv, nedbrydes med stigende intensitet. Resultatet er en radikal intimitet, der er rystende at bevidne. Filmens store bedrift er at overføre en meget virkelig følelse af, hvor ondt det gør, når der sker dem, vi elsker noget slemt. Samt at minde os om, at der hos vores nære kan være en blind vinkel, et smertens punkt, vi overser, der ikke må få lov at vokse ubemærket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: