SE FILMEN TIL CPH PIX

Kærlighed er en kompliceret størrelse. Især den første af slagsen. Med en Nils Malmros-lignende præcision skildrer PhilliPpe Lesage netop de første spæde skridt ind i kærlighedens voksne og dobbelttydige rækker for de to papsøskende Charlotte og Guillaume. Uafhængigt af hinanden oplever de at give kærlighed til en verden, der ikke giver meget igen. Lesage, der har undervist på filmhøjskolen i Ebeltoft fik sit gennembrud med den stærkt roste ‘The Demons’, der skildrede den unge Felix’ møde med de voksnes løgne. I ‘Genesis’ gælder det et andet uskyldstab for de mere selvbevidste teenagere, og i et overraskende coda til historien vender Lesage så tilbage til Felix og skaber på forunderlig vis forbindelse mellem de to film. Oven i købet med en fin lille hilsen til Malmros og ‘Kundskabens træ’.

[Der er p.t. ingen trailer til filmen, red.]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: