Christian IV – Den sidste rejse

Scroll down to content

PREMIERE DEN 13. DECEMBER

Instruktøren Kasper Kalles baggrund som billedkunstner fornægter sig ikke i hans originale take på en historisk film om vores mest kendte konge. Året er 1648 og Christian IV er døende på vej i karet til Rosenborg Slot, men på vejen vil han konfrontere sin ekskone Kirsten Munk, som han har holdt indespærret siden deres voldsomme skilsmisse. Hun har intet andet valg end at køre med, men husker deres år sammen, som endte med utroskab og jalousi, på en helt anden måde end han. Uden at forlade kareten springer handlingen mellem fortid og nutid, og beskriver deres stormfulde ægteskab, fra deres første møde og forelskelse til bitter strid og ulykkelig kærlighed. Dramaet bæres af de fremragende skuespillere, især Baard Owe og Karen-Lise Mynster, og den filmiske opfindsomhed, trods de trange rammer i vognen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: