SE FILMEN TIL CPH PIX

Det er meget passende, at et digt af Charles Bukowski lægger titel til Roland Møllers første hovedrolle udenfor Danmark. ‘There’s a bluebird in my heart that wants to get out but I’m too tough for him’, lyder det i digtet, og sådan en splittet mand er Danny (Møller). Netop løsladt fra fængslet tjekker han med fodlænke ind på et lille, øde motel, drevet af den enlige mor Laurens (Verlee Baetens fra ‘The Broken Circle Breakdown’). Han vil helst bare passe sig selv og sit opvaskerjob og være i fred, men da Laurens teenagedatter udsættes for et overfald, vender gamle dæmoner tilbage. Mere end blot en thriller er franske ‘A Bluebird’ et portræt af en mand, der kæmper med sig selv. Blå som sin titel, båret af en bevægende melankolske stemning – og af Møllers internationale karisma.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: