SE FILMEN TIL CPH PIX OG FRANSKE FILM MANDAGE

Christophe Honorés nye drama kredser om en samling mennesker, tanker og samtaler i Paris, anno 1993. Den franske titel er ‘At lide, at elske og løbe hurtigt’, og manden i midten er den HIV-smittede forfatter Jacques, der kæmper for at finde sin plads i livet – og hvad han måtte have igen. Tør han falde for den yngre Arthur, der på så mange måder minder om ham selv, eller skal han prøve at redde relationen til sin døende elsker – eller sin søn? Man behøver ikke abonnere på hverken den ene eller anden seksuelle observans for at kunne identificere sig med Honorés eksistentielle drama, der deltog i hovedkonkurrencen i Cannes i år. Vises i samarbejde med CPH PIX.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: