SE FILMEN TIL CPH PIX

Længe før der var dårlig mobilforbindelse i de øde tyrkiske bjerge over Sortehavet, udviklede egnens beboere deres eget fløjtesprog, så de kunne kommunikere over lange afstande. I dag er det kun de ældste, der stadig fløjter sammen, og så borgmesterens 25-årige datter Sibel, der er født stum. Udstødt som landsbyens ulykkesfugl opvarter hun sin far og søster og strejfer ellers ensom rundt i skoven, på jagt efter den sagnomspundne store ulv, alle frygter. Der er et tydeligt skær af eventyr over ‘Sibel’ men mytologien med den stygge ulv og de lurende farer bliver skarpt og elegant brugt til at vise, hvordan frygt og stereotyper stadig kan holde en ung kvinde tilbage. Resultatet er en fascinerende moderne historie i en foruroligende anakronistisk verden, og et et af årets stærkeste kvindeportrætter.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: