SE FILMEN TIL CPH PIX

Året er 1960 og Jeanette og Jerry (Carey Mulligan og Jake Gyllenhaal) har det godt, som det unge polerede middelklassepar med en dygtig søn, der forguder sine forældre. Men intet er jo perfekt, og vi lærer, at deres liv – kernefamilien – er et spil for dem, og der er ikke langt til lidt for mange fyraftensøl og ditto affærer. Jeanettes karakter er som skrevet til Mulligans benene skønhed. Hendes på én gang korrekte skolepige-fremtoning og så totale udskejelser, da Jerry forlader hende for øllerne og hun selv kaster sig i armene på den første, den bedste bejler. Paul Dano vinkler sin instruktørdebut fra sønnens perspektiv, og det gør ikke forældrenes deroute lettere at overvære. Miseren opvejes af en smuk sans og sensibilitet for fortiden, der i sine bedste øjeblikke når Todd Hayneske højder.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: