SE FILMEN TIL CPH PIX

Da en ung, forslået mand vælter ud af skoven og ind i en lille, afsondret kristen sekt, vækker det både begejstring og mistro. Samfundets leder Mikkel (Lars Brygmann) byder den nødlidende velkommen, mens andre er mere mistroiske overfor hans hemmelighedsfulde tavshed. Medmenneskelighed er godt, men tryghed er trods alt bedre, og da ungersvenden viser sig måske at have overnaturlige evner, truer han ligefrem hierarkiet i det lille samfund. Jesus-lignelsen går ingen forbi i Rebecca Dalys ferme drama om frygten for det fremmede og grænsen for godhed. Fortalt i et fascinerede miljø og flotte, store billeder. En stærk og bevægende film, hvis danske islæt også tæller Clara Rugaard, Alexandre Willaume og Baard Owe. Mød instruktøren og nogle af de danske stjerner til visningen 7. oktober.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: