SE FILMEN TIL CPH PIX

12-årige Zain har set nok af fattigdom og elendighed i Beiruts slum til at foragte sit eget liv. Hans forældre hutler sig gennem tilværelsen, og da de gifter hans yngre søster bort for penge, får Zain nok. Han sagsøger sine forældre for overhovedet at være blevet født. Det kunne lyde komisk, men Nadine Labaki tager sin hovedperson alvorligt, og med den følgende retssag som ramme giver hun os en politisk og hjerteskærende historie om børn forladt på kanten af det libanesiske samfund. ‘Capernaum’ afslører en verden, hvor desperationen er endeløs, og de uskyldige ladt i stikken. Hvor det eneste håb for fremtiden er børn som Zain, hvis trods står mål med hans gnist. Labaki giver os et flig af håb og fortæller Zains historie med klarhed, empati og et stærkt filmsprog.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: