SE FILMEN TIL CPH PIX

Teenageren Mia har ingen arbejdstilladelse til sit nattevagtjob på motellet, så da hun på overvågningskameraet ser to mindreårige piger blive misbrugt af en kunde, holder hun det for sig selv. Men kunden viser sig at være politimand. Mia har set mere, end godt er, og snart er hun involveret i et skræmmende drama med afpresning, korruption og ringeagt for pigers liv. Vivian Qu har skabt en intenst spændende thriller, der forener foruroligende realisme med et stærkt billedsprog. Og uden at miste fokus på sine kvindelige hovedpersoner understreger hun samtidig, at deres problemer er resultatet af et institutionaliseret tankesæt, hvor seksuel magt stadig bruges til at kontrollere piger og kvinder. En vedkommende film med følelsemæssig pondus og et tema, der rækker langt ud over Kinas grænser.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: