SE FILMEN I GRAND HJEMMEBIO

Hvad er definitionen på en familie? Det er det centrale spørgsmål i Hirozaku Kore-edas Guldpalme-vinder. Vi introduceres til familien, da en mand og en dreng elegant og effektivt henter varer i supermarkedet, uden at betale. På vejen hjem finder de en 4-årige pige frysende og alene på en altan og beslutter sig for at tage hende med. Hjemme er konen ikke vild med den idé, men da de , at pigen har været mishandlet, beholder de hende. ‘Shoplifters’ begynder som en bittersød fabel i ånden fra ‘It’s A Wonderful Life’, og det er en fornøjelse at være i den særlige families selskab. Men langsomt skrælles lagene af karaktererne, og den virkelig historie viser sig at være et tænkevækkende og gribende socialt drama – Kore-edas bedste siden hovedværket ‘Nobody Knows’ fra 2004.

TRAILER:

KLIP FRA FILMEN:

(BIOGRAFPREMIERE DEN 11. OKTOBER)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: