PREMIERE DEN 11. OKTOBER

Fra tid til anden mødes fire nære veninder for at hyggesludre og mindes gamle dage. Denne gang har de (Aileen Atkins, Judi Dench, Joan Plowright og Maggie Smith) inviteret kameraet indenfor. ’Te med damerne’ er en veloplagt hyldest til fire skuespillerinder med hver deres unikke karriere bag sig. De har været veninder i årtier og fulgt hinandens op- og nedture. Roger Michell (‘Notting Hill’) har instrueret den vidunderlige, ærkebritisk venindefilm, der er sprængfyldt med hyggelig snak, anekdoter og højt humør – godt krydret med klip fra damernes film- og teaterforestillinger.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: