SE FILMEN ONSDAG DEN 31. OKTOBER I GRAND TEATRET

‘Red Cow’ fortæller om den 17-årige moderløse pige Benny, som er opvokset alene med sin ultra-ortodokse far og præget af stærke religiøs praksisser i en bosættelse i Øst-Jerusalem. I takt med at Benny finder sin seksuelle identitet, indleder hun et hemmeligt, stormfuldt og passioneret forhold til pigen Yael – et forhold, som står i dyb modsætning til de grundlæggende livsværdier, som hendes far har lært hende. Bennys gradvist voksende seksuelle bevidsthed efterlader hende i et emotionelt vakuum, og under voldsomt pres fra sin far, er hun nu tvunget til at tage stilling til sit eget politiske og religiøse livssyn. Kan Benny forene sit forbudte spirrende begær med det kollektive, patriarkalske pres?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: