PREMIERE DEN 15. NOVEMBER / SE FILMEN I GRAND HJEMMEBIO

Mørket spreder sig i et verdensberømt dansekompagni i Berlin. Et mørke, der opsluger truppens kunstneriske leder, Madame Blanc (Tilda Swinton), en ambitiøs ung danser, Susie (Dakota Johnson), og en sørgende psykoterapeut. Nogle vil overgive sig til mareridtet, andre vil endelig vågne op. Luca Guadagnino der instruerede ‘Call Me By Your Name’ står bag ‘Suspiria’, en visuelt enestående nyfortolkning af Dario Argentos mesterværk fra 1977. Frontmanden for Radiohead, Thom Yorke, debuterer som filmkomponist med et dragende og sanseligt score.

Lyt til soundtracket på Film & Musik her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: