PREMIERE DEN 3. JANUAR

‘Min italienske familie’ er et på én gang herligt morsomt og ganske eksplosivt familiedrama, der foregår på den idylliske ø Ischia i Napolibugten. Egentlig er der lagt op til fred og fordragelig, men så bryder en storm pludselig bryder ud, mens en hel familie er samlet for at fejre forældrenes, Pietros og Albas, 50 års bryllupsdag. Det voldsomme vejr tvinger de mange familiemedlemmer til at leve under samme tag i to dage, og under det tvungne samvær pustes der selvfølgelig til gamle som nye konflikter, ligesom romantikken langsomt blomstrer. Med blandt andre Stefano Accorsi og Carolina Crescentini.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: