PREMIERE DEN 29. MARTS / KØB BILLETTER HER

Med dagens traileroffentliggørelse får vi første glimt af May el-Toukhys komplekse drama DRONNINGEN – en film der undersøger begærets pris og løgnens magt og hvor langt vi er villige til at gå for at beskytte det vi har kært. I traileren følger vi hovedpersonen Anne (Trine Dyrholm), en succesfuld, idealistisk og kompromisløs kvindelig advokat, som er lykkeligt gift og har to døtre, men ender med at sætte det hele over styr da hun forfører sin 17-årige stedsøn. Med magt, svigt, længsel og drifter som tematisk ramme, portrætteres en kvinde som, af frygt for at miste sit ægteskab, sin familie og magtfulde position, risikerer at svigte sine egne idealer og træffe et valg med uoverskuelige konsekvenser.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: