PREMIERE DEN 24. JANUAR / KØB BILLETTER HER

Rænkespil, hofsnoge og intrigante fruentimmere: Yorgos Lanthimos excellerer i dette vanvittigt fermt sammenskruede kostumekomediedrama om intrigerne ved det engelske hof i først på 1800-tallet. England er i krig med Frankrig, men omstændighederne til trods trives ande-væddeløb, ananas-spisning og andre løjerligheder ved hoffet. Med sylespidse og raffineret ciselerede dialoger fortælles om den magtesløse dronning Anne (Olivia Colman), der bliver manipuleret på alle leder og kanter af hofdamerne Sarah (Rachel Weisz) og Abigail (Emma Stone). 10 Oscar-nomineringer!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: