PREMIERE DEN 17. APRIL / BESTIL BILLETTER HER

Florian Henckel von Donnersmarcks første tysksprogede film siden ’De andres liv’ er endnu et episk stykke efterkrigshistorie med afsæt i virkelige hændelser. Den unge østtyske kunststuderende Kurt (Tom Schilling) forelsker sig i sin medstuderende Ellie (Paula Beer) – og hun i ham. Ellies far, den celebre gynækolog Carl Seeband (Sebastian Koch), er på ingen måde begejstret, så han gør, hvad han kan for at ødelægge deres forhold. Men Kurts liv er allerede ubrydeligt forbundet med Seebands fortid og de uhyrlige gerninger, professoren begik årtier tidligere. ’Værk uden skaber’ var årets tyske Oscar-kandidat.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: